Kiipeilytauko?

Sovellettu treeniohjelma vammasta kuntoutumisen ajaksi.

Onko sinulla esim. alaraaja- tai sormivamma, joka estää kiipeilyn? Haluaisitko hyödyntää ajan, jonka olet kiipeilystä sivussa, kehittämällä mielekkäästi muita ominaisuuksia? Tai onko varsinainen kuntoutusvaihe päättymässä, mutta tarvitsisit vielä tukea kiipeilyn pariin palaamisessa?

Ota yhteyttä! Mietitään yhdessä, minkälainen vaihtoehto olisi sinulle sopivin.

”Tipun liidistä ja nilkka murtui. Aika klassinen tarina. Ajattelin toipilaana treenata yläkropan voimaa, mutta vanhat vammat sormissa ja olkapäässä provosoituivat itsenäisen puuhastelun myötä. Otin yhteyttä Kiipeilyfysioon ja se oli paras päätökseni ikinä! Anna toimi tärkeänä konsultaatioapuna nilkkakuntoutuksessa, koska vakuutusyhtiön tarjoamalle fysioterapeutille kiipeily ei ollut tuttu laji. Tälläisella kahden fysioterapeutin yhteistyöllä toipuminen edistyi hyvin ja olin noin kolmessa kuukaudessa yläköysikunnossa, neljän kuukauden kuluttua sain liidata ja pääsin lähtemään lyhyelle kiipeilyreissulle. Sen jälkeen treenaaminen on keskittynyt boulderointiin. Sormien ja olkapään kuntoutuksessa Anna on ollut tarkka, maltillinen ja saanut näin aikaan pysyviä tuloksia. Olen erittäin tyytyväinen ja onnellinen, koska tällä hetkellä voin kivun väistelemisen sijaan keskittyä rauhassa itse kiipeilyn ja sen treenamiseen. Koska Annan treeniohjelmat ovat olleet monipuolisia, olen loukkaantumisten myötä itseasiassa oppinut harjoittelusta enemmän. Voima, taidot ja tekniikat ovat paremmassa kunnossa, kuin ennen vammoja. Valmennus toteutettiin kokonaan etänä ja itse koin sen toimivaksi. Annan ohjeet ovat tarkkoja, selkeitä ja vuorovaikutus kannustavaa.”
Laura
Kiipeilijä

”Annan ohjelma pelasti jalkaleikkauksesta toipumisajan. Sen avulla pystyi pitämään kiipeilykuntoa yllä, ja itseasiassa nyt kun on takaisin seinällä niin voimat ovat kasvaneet ja kiipeily on helpompaa”
Katri
Kiipeilijä

Kysy lisää / varaa valmennus: