Ongelmia sormien kanssa?

Sormet kestämään kiipeilyä paremmin -etävalmennus

Tuntuvatko sormet ärsyyntyvän kiipeilystä tai palautuvan hitaasti, vaikka niissä ei ole mitään varsinaista vammaa? Oletko kuntoutunut sormivammasta, mutta kiipeily ei silti vielä luonnistu täydellä teholla? Jos vastaus jompaankumpaan näistä kysymyksistä on kyllä, sormet kestämään paremmin kiipeilyä -valmennus saattaisi sopia sinulle.

Valmennukseen kuuluu alkukeskustelu, henkilökohtaisesti sinulle suunniteltu harjoitusohjelma sekä materiaalipaketti. Etänä tapahtuvassa alkukeskustelussa käydään läpi tilannettasi ja pohditaan yhdessä mahdollisia tekijöitä sormien ärsyyntymisen taustalla sekä sitä, miten niihin voisi vaikuttaa. Harjoitusohjelma on lähtökohtaisesti 2 kk mittainen, sormien vahvistamiseen tähtäävä ohjelma, joka on juuri sinulle rakennettu. Materiaalipakettiin kuuluu mm. vinkkejä alkulämmittelyyn ja kiipeilyn tekniikkaharjoitteita sekä muita asioita, joiden avulla voi edesauttaa sormien hyvinvointia.

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai laita sähköpostia, jos haluat varata valmennuksen tai kysyä jotakin asiaan liittyvää!

”Kontaktoin Annaa IG:ssä kun omat sormivaivat eivät omin konstein talttuneet. Omalla kohdalla kyse oli kroonisesta ylirasituksesta sormissa kun voimaa ei ollut tarpeeksi. Annan kanssa pidettiin videopalaveri ja sovittiin säännöllisestä treenistä, mikä toimikin itselleni tosi hyvin ja muutaman viikon jälkeen sormivaivat alkoivat merkittävästi hellittää. Kokonaisuudessaan voin suositella Annan fyssari-/valmennuspalveluita lämpimästi, sillä ainakin minulle hän osasi rakentaa sopivan ohjelman keskittyen juuri minun vaivaani ja tavoitteisiini. Vahva suositus!”
Jaakko
Kiipeilijä

”Sain valmennuksessa hyviä ja konkreettisia ohjeita paitsi käsi- ja sormivammojen kuntoutukseen, niin myös ennaltaehkäisyyn. Kuntoutusohjelma oli selkeä ja helposti toteutettavissa. Tuntui, että Anna oli aidosti kiinnostunut vaivastani. Valmennuksessa huomioitiin myös muita kiipeilyn ja elämän osa-alueita, joilla voi olla vaikutusta vaivojen/vammojen syntyyn.”
Elina
Kiipeilijä

Kysy lisää / varaa valmennus: