Kuva: @highland_production/Luigi Dellarole Kiipeilijä: Pasi Sjöman, Bohuslän
Uusia ulottuvuuksia?

Liikkuvuus-valmennus

Hyvästä liikkuvuudesta on merkittävää hyötyä kiipeilijälle. Millä mallilla liikkuvuutesi on? Hyötyisitkö kehityskohteiden tunnistamisesta ja niihin kohdistetusta ohjelmasta, jolla voisit nostaa liikkuvuutesi seuraavalle tasolle?

Etänä tapahtuvaan liikkuvuusvalmennukseen kuuluvat liikkuvuustestit sekä 8 tai 12 viikon harjoitusohjelma. Alkutesteissä käydään monipuolisesti läpi koko kehon tilanne liikkuvuuden suhteen. Harjoitusohjelma tehdään testien ja haastattelun perusteella juuri sinun tarpeisiisi sekä mahdollisuuksiisi sopivaksi. Lopputesteissä arvioidaan saavutettuja tuloksia. Pidempään pakettiin kuuluu myös välitestit, joissa seurataan edistystä sekä muokataan harjoittelua niiden perusteella.

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai laita sähköpostia, jos haluat varata valmennuksen tai kysyä jotakin asiaan liittyvää!

”Valmennus oli hyvä täsmäisku omiin heikkouksiin. Tuloksia tuli, vaikken ihan paavillisesti noudattanut ohjelmia. Hyvät ohjeet ja tuki kuitenkin auttoivat kehittymään ja merkittävää muutosta tuli myös kiipeilyyn. Jalka nousee ja sitä kautta ei myöskään tarvitse käyttää niin paljon voimaa liikkuessa. Kiitos!”
Sonja
Kiipeilijä

”Annan liikkuvuusvalmennus toi tuloksia oikeastaan jokaisella lähtö- ja lopputesteissä mitattavalla liikkuvuuden osa-alueella. Valmennus ja yhteydenpito sujuivat erinomaisesti ja kaikkiin kysymyksiin sai pikaisesti vastauksen. Voin varauksetta suositella!”
Lauri
Kiipeilijä

Kysy lisää / varaa valmennus: