Etävalmennus:

Kyynärpää vahvemmaksi

Onko kyynärpää heikoin lenkkisi ja alkaa oireilla tyypillisesti juuri silloin, kun kiipeily muuten alkaa kulkea ja projektit olla lähetyskunnossa?

Kyynärpää vahvemmaksi -valmennus tähtää kyynärpään vahvistamiseen sekä sellaisten kiipeily- ja treenitapojen hallitsemiseen, joissa kyynärpää ei rasitu liikaa. Valmennuksen sisältönä on alkukeskustelu, harjoitusohjelma sekä materiaalipaketti. Etänä tapahtuvassa alkukeskustelussa käydään läpi tilannettasi ja pohditaan yhdessä mahdollisia tekijöitä kyynärpään ärsyyntymisen taustalla sekä sitä, miten niihin voisi vaikuttaa. Harjoitusohjelma on lähtökohtaisesti 2 kk mittainen, kyynärpään vahvistamiseen tähtäävä ohjelma, joka on juuri sinulle rakennettu. Materiaalipakettiin kuuluu mm. vinkkejä alkulämmittelyyn ja kiipeilyn tekniikkaharjoitteita sekä muita ohjeita, joiden avulla voi edesauttaa kyynärpään hyvinvointia ja ehkäistä vaivan uusiutumista tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai laita sähköpostia, jos haluat varata valmennuksen tai kysyä jotakin asiaan liittyvää!

”Kyynärpäätä vaivasi mediaalinen tendinopatia eli ”golfkyynärpää”, jota yritin tuloksetta hoitaa saamillani ohjeilla. Otin lopulta yhteyttä Annaan, ja hänen ohjeillaan ja vinkeillään vaiva katosi muutamassa viikossa. Sain
Annalta myös hyviä vinkkejä kiipeilyyn ja oheisharjoitteluun liittyen, joiden avulla saan toivottavasti jatkossa estettyä vamman uusiutumisen. Saamani ohjeet olivat hyvin minun tilanteeseen räätälöityjä, ja niillä pääsin nopeasti takaisin treeniseinälle!”
Tuomo
Kiipeilijä

Kysy lisää / varaa valmennus: